Verzenden & Retourneren

Verzenden

De levertermijn is afhankelijk van de voorradigheid van het product of de grondstoffen of de stenen die nodig zijn om het product te maken. 
Indien een product niet in voorraad is, zal eenmanszaak Per La Luna Handmade Jewellery contact opnemen met de klant en de levertermijn meedelen. 

Uw bestelling wordt verwerkt vanaf we uw betaling ontvangen hebben. Vertraging in verzending is geen geaccepteerde reden om uw bestelling te annuleren.

Na ontvangst van de betaling versturen wij uw bestelling. De aanwezigheid van de klant is vereist om het pakket te ontvangen. Indien het product in voorraad is, bedraagt de verzendtijd 4 tot 5 werkdagen. Dit kan tijdens de feestdagen oplopen. Juwelen op maat kunnen na afspraak afgehaald worden. 

Voor juwelen op maat kan de verwerkingstijd van de bestelling langer zijn. De leveringstermijn zal steeds van tevoren meegedeeld worden.

De genoemde levertijden zijn louter indicatief en Per La Luna Handmade Jewellery kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen die worden opgelopen buiten haar wil om.

Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren of te ontbinden.

Aankopen vanuit de webshop worden enkel verstuurd naar adressen in België en Nederland.

Retourneren

Bij een verkoop op afstand geldt voor de Klant een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen. Zoals artikel 46 van de Wet betreffende Marktpraktijken en consumentenbescherming, §1.2 aanduidt: “De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.”

Indien de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, dient de klant Per La Luna Handmade Jewellery binnen 7 werkdagen na aflevering hiervan via e-mail op de hoogte te brengen.  Het juweel mag geen draagsporen of beschadigingen vertonen. Het product moet vervolgens binnen de 14 kalenderdagen, in de originele verpakking, op eigen risico en op eigen kosten verstuurd worden naar Per La Luna Handmade Jewellery.

Enkel juwelen die zich in de originele verpakking bevinden, kunnen worden teruggenomen en omgeruild worden voor een product van dezelfde waarde of mits oplegging door de klant van een hogere waarde, of omgeruild worden voor een cadeaubon van de aankoopwaarde van het product. Teruggenomen producten kunnen nooit voor gelden worden omgeruild. Indien de juwelen schade oplopen door de verzending, of als de zending verloren gaat, kan de klant niet rekenen op compensatie. 

Op maat gemaakte juwelen komen niet in aanmerking voor retour of terugbetaling. Eens de opdracht tot uitvoeren is gegeven, en Per La Luna Handmade Jewellery gestart is met het vervaardigen van de gewenste juwelen, is annuleren van de bestelling niet meer mogelijk. 

Het annuleren, retourneren of omruilen van maatwerk is niet mogelijk.